Помошник во салон за мебел - Скопје

БРАТКО ИНВЕСТ вработува! Се бара:

  • ПОМОШНИК ВРАБОТЕН ВО САЛОН ЗА МЕБЕЛ  ВО СКОПЈЕ.

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »