СОБАР/КИ-ХИГИЕНИЧАР/КИ

За компанијата: Хотел Де КОКА е отворен во април 2014 година на централното место на Скопје, нуди елегантни соби, бесплатен приватен паркинг, бесплатен Wi-Fi, климатизирани простории. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Hotel De KOKA
 • Активен до 07.06.2023
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје
 • Веб: www.hoteldekoka.mk
 • Facebook: hoteldekoka

Хотел Де КОКА има потреба од нови вработени на работната позиција:

СОБАРКИ/ХИГИЕНИЧАРКИ

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС
 • Познавање на англиски јазик или било кој друг јазик ќе се смета за предност;
 • Подготвеност за тимска работа.

Личен профил:

 • Професионален и љубезен пристап;
 • Енергични и ведри;
 • Динамична и самоиницијативна личност.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »