Mикродистрибутер за амбулантна продажба - Струмица

  • Објавен пред 6 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 18.01.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Струмица

Приватната компанија А.Д Даути Комерц- Скопје објавува конкурс за следното работно за кандидати од регион Струмица :

Наслов на работно место:

I.                  Mикродистрибутер за амбулантна продажба

 

Потребни услови за даденото работно место:

1.       Завршено средно образование

2.      Со или без работно искуство

3.      Поседување возачка дозвола Б или Ц категорија (предност ќе имат кандидатите со Ц категорија)

 

Потребна документација: копија од дипломата за завршено образование, извод од матичната книга на родените и копија од возачката дозвола. Aпликациите без побараните документи нема да бидат разгледени од страна на кадровската комисија.

 

Сите апликации заедно со Вашето CV да се поднесат во просториите на нашата копманија која се наоѓа во Сарај, адреса:Ул.1723 бр.20  .Сарај/ Скопје или на e-mail адресата hr@dauti.com.mk.

Конаткт тел:  071/346-908

Email: hr@dauti.com.mk

 

Конкурсот е отворен  8  дена од неговото објавување(11.01.2019-18.01.2019).

КЛИКНИ