Принц Супермаркет: Кувар/ка

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 18.01.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

ОПИС

Поради зголемен обем на работа, Принце Ентерпрајс - Скопје има потреба од КУВАР за работа во ресторан.

Заинтересираните кандидати да достават CV на е-маил адреса: info@prince.com.mk со назнака: за која позиција аплицираат.

КЛИКНИ