Шанкер/ка

  • Објавен пред 5 месеци
  • Fitness House
  • Активен до 16.11.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Fitness House:

ГОТВАЧ / ПОМОШНИК ГОТВАЧ

Fitness House има потреба од:

Шанкер/ка

Личен профил: 

  • Комуникативна, одговорна и лојална личност,
  • Љубезност и педантност, со позитивен став,
  • Тимска работа и професионален однос кон клиенти,
  • Предходно работно искуство ќе се смета за предност.

Доколку сакате да бидете дел од нашиот тим, испратете го вашето CV на filip@fitnesshouse.mk

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ