Техничари за обезбедување на телекомуникациски услуги за Струмица, Битола и Куманово

За компанијата: Подружницата на Mellon Technologies и член на Mellon Group е основана во 2003 година во Скопје. Компанијата е воспоставена на пазарот поради нејзината доминантна улога во воведувањето и рационализирањето... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Mellon Solutions
  • Активен до 25.05.2022
  • Позиција: Електроника и телекомуникации
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 02/309-3750
  • Веб: mellongroup.com
  • Facebook: mellongroup

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »