ДИСТРИБУТЕР

  • Објавен пред една недела
  • Дијамант93
  • Активен до 17.11.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Дијамант 93 Скопје има потреба од :

- Дистрибутер , со Б категорија .

Заентересираните може да пратат CV на следниов емаил : angelina@dijamant93.com.mk

КЛИКНИ