Kaleceramica Вработува/Punëson

  • Објавен пред 5 месеци
  • Kaleceramica
  • Активен до 17.11.2018
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

KALECERAMICA

Нуди можност за вработување на  комуникативни и динамични лица  кои се ориентирани на остварување продажни цели и резултати  на работно место :

  • Архитект дизајнер - 2 кандидати(код: арх/2018)
  • Презентер -1 кандидати(код: през/2018)
  • Магационер -1 кандидати(код: мгц/2018)
  • Дистрибутер -1 кандидат(код: Дстр/2018)
  • Монтажер на санитарна опрема (мебел за купатила, вц шољи, туш кабини)
КЛИКНИ