Водоводџија

За компанијата: Компанија од фармацевтска индустрија која се занимава со одгледување и екстракција на канабис за медицинска употреба лоцирана во Скопје. повеќе за компанијата »

НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ Скопје е компанија од фармацевтска индустрија лоцирана во Скопје за одгледвање и екстракција на канабис за медицинска употреба. Заради зголемен обем на работата, НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ има потреба од вработување на следната позција:

Водоводџија

Потребни квалификации:

 • ССС
 • Потврда за неосудуваност од казнена и кривична евиденција

Лични вештини:

 • Способност за тимска работа
 • Ефикасност во извршување на задачите
 • Одговорност
 • Лојалност и дискреција

Работни задачи:

 • Сервис и монтажа на пумпи за ладна и топла вода
 • Инсталации за довод, изведба на инсталации и монтажа на санитарни елементи

Што нудиме:

 • Компетитивна плата
 • Организиран превоз до и од работното место
 • Можност за учење и развој
 • Пријатна работна атмосфера

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »