Продавач/ка


"ГРИЦКО" Тобако Колонијал во Центар има потреба од ПРОДАВАЧ/КА. Поради зголемување на обемопт на работа имаме потреба за уште еден член во нашиот тим.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ: 

  • мин. ССС
  • претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета за предностЛИЧЕН ПРОФИЛ:

  • вредна и одговорна личност
  • ведрост, љубезност и комуникативност
  • способност за индивидуална и тимска работа
  • способност за работа во смени

НИЕ НУДИМЕ:

  • плата 20.000 денари
  • работно време во смени со слободни денови
  • редовно пријавен со дополнителни бонуси секој месец

Вашата професионална биографија (CV) можете да ја испратите на:

tpgricko@gmail.com
077831911
070789227

КЛИКНИ