Столар

  • Објавен пред 3 месеци
  • Мебел Ацевски
  • Активен до 18.05.2019
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Фирмата „Мебел Ацевски“ има потреба од столари со работно искуство во изработување на мебел (од плочести материјали и/или масивно дрво) и/или врати. 
Потребно е познавање на машини за производство на мебел.

КЛИКНИ