Градежен Инженер

За компанијата: ГЕМА ИНЖЕНЕРИНГ е градежна фирма и претпријатие кое се бави со проектирање, инженеринг, ентериер - уредување и реновирање. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 11 месеци
  • Гемма инженеринг
  • Активен до 30.03.2023
  • Позиција: Инженер и технолог
  • Локација: Скопје
  • Веб: gemma.mk/

Друштвото Гемма Инженеринг има потреба од: ГРАДЕЖЕН ИНЖЕНЕР

Потребни квалификации вештини и способности:

  • Високо образование Градежен факултет
  • Работно искуство мин 5 години- оператива
  • Одлично познавање на AUTOCAD

Работни задачи:

Извршување активности при реализација на проекти од високоградбта, согласно законот за градење и останатите прописи за проектирање на објекти од високоградба.

Сите заинтересирани кандидати можат да испратат CV на следната е- маил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »