Daily Food & Wine: Келнер/ка

Келнер/ка

За компанијата: Daily е урбано место во градот каде ќе можете да го доживеете вистинскиот вкус на вашите омилени јадења и пијалаци. Рестораните Daily Food & Wine нудат едно поинакво гастрономско искуство, богато мени,... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Daily Food & Wine
  • Активен до 29.09.2023
  • Позиција: Келнер/Шанкер/Хотелиер
  • Локација: Скопје
  • Facebook: dailyfoodwine

Активни огласи од Daily Food & Wine:

Готвач/ка - Келнер/ка

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »