дистрибутер/магационер

  • Објавен пред 3 месеци
  • Eurolek
  • Активен до 15.04.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Друштвото за трговија и услуги со фармацевтски производи ЕУРОЛЕК ДООЕЛ Скопје, има потреба од ДИСТРИБУТЕР/МАГАЦИОНЕР. Кандидатот треба да има основно познавања на компјутер, да е работоспособен, одговорен и да поседува возачка дозвола Б категорија.

 Работниот однос се заснова на определено време од 3 месеци, со можност за продолжување на неопределено работно време. 

Сите заинтересирани кандидати да пратат CV најдоцна до 18/04/2019 на konkurseurolek@yahoo.com.

Само одредени кандидати ќе бидат повикани на разговор.

КЛИКНИ