Odvojuvac na stoka - lekovi

 • Објавен пред 6 месеци
 • PHOENIX Pharma DOOEL Skopje
 • Активен до 09.12.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од PHOENIX Pharma DOOEL Skopje:

Одвојувач на стока - лекови

ФЕНИКС Фарма како дел од германската групација PHOENIX, која е водечка веледрогерија за лекови во 26 земји ширум Европа, секојдневно придонесува за подобра и побезбедна здравствена услуга, опфаќајќи го целиот синџир на набавка во фармацевтската индустрија, од производителите на фармацевтски производи, сѐ до аптеките, докторите, болниците и пациентите.

Доколку сте прилагодливи, сакате предизвик, имате позитивен и професионален пристап кон работата, Ве повикуваме да се приклучите на нашиот тим на работно место:

ОДВОЈУВАЧ НА СТОКА - ЛЕКОВИ

 

Обврски и одговорности:

 • - Одвојување на стока-лекови со терминал, по работен налог
 • - Складирање на стока-лекови
 • - Следење и контрола на роковите и сериите
 • - Следење на процедурите и стандардите на компанијата

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование, пожелно е фармацевтски техничар
 • Работно искуство во веледрогериско работење

Потребни способности и вештини:

 • Одговорност и прецизност
 • Тимска работа
 • Работа во динамична средина

 

Работниот однос за позицијата ce заснова на определено време, со можност за продолжување на договорот. Работното време е во смени, од 9:00-17:00 и 14:00-22:00.

Доколку се пронајдовте во горенаведениот опис, пратета ја својата пријава  на e-mail:  personal@phoenixpharma.com.mk

Рок на пријавување 5 дена од датумот на објавување на огласот.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор.
 

КЛИКНИ