Продавач/ка во сендвичара во Маџари

Сендвичара СЕ ИЛИ во населба Маџари има потреба од персонал за работа

  • Плата 31.000,оо
  • Регрес за годишен одмор 40.000,оо 

Сите заинтересирани за подетални информации може да добијат на следниот телефонски број 070 810 779

Лице за контакт Горан

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »