Одисеја: Куварка

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 31.01.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Ресторан Одисеја од Ново Лисиче има потреба од куварка со работно искуство, одлични услови за работа и плата по договор.

Тел: 076210032

АДРЕСА: Тодор Чангов

Е-ПОШТА: Milenkovska@live.com

КЛИКНИ