Рецепционер во Хотел "Холидеј Ин" Скопје

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

“Македонијатурист“ АД Скопје - Подружница  Хотел “Холидеј Ин“ има потреба од вработување на Рецепционер. Потребни услови: средно образование, со или без работно искуство, познавање на англиски јазик ќе се смета за предност. Одлични услови за работа.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »