Магационер

 • Објавен пред 11 месеци
 • Б-А Компани
 • Активен до 20.11.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како PDF)

Б-А Компани, објавува оглас за:

Магационер

Основни должности:

 • Извршување на сите работи поврзани за магацинот и стоките кои се наоѓаат во магацинот,
 • Превземање на стоките од производствените простории во магацин,
 • Правење на прием во магацин,
 • Организирање, распределување и сместување на стоките во магацин,
 • Издавање,
 • Утоварање и истоварање со вилушкар,
 • Вршење достава од магацин до погон за производство,
 • Извршување и други работи што ќе му ги довери непосредно претпоставениот или  управителот.

 

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС образование,
 • Претходно искуство како магационер ќе се смета за предност,
 • Возачка дозвола "Ц" категорија,
 • Искуство со управување со виљушкар. Доколку нема искуство ќе биде обезбедена обука.
 • Пожелно сертификат за управување со со виљушкар. Доколку нема сертификат ќе биде обезбедена обука.

 

Вештини и способности:

 • Познавање на автомеханика,
 • Одговорност, лојалност, професионалност,
 • Совесност, самодисциплинираност, прилагодливост,
 • Смиреност, сталоженост, комуникативност,
 • Насоченост кон тимска работа како и способност за самостојна работа,
 •   Одлично присуство, точност и ефективна употреба на работното време.

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а воедно го поседувате потребното образование, работно искуство, квалификации, вештини и личен профил за успешно извршување на работните задачи на работното место, испратете ја Вашата кратка биографија на e-mail: rabota@ba.mk, со назнака:  “Оглас за магационер

КЛИКНИ