ХИГИЕНИЧАР

АД ЕВРОПА Скопје вработува

ХИГИЕНИЧАРИ 

Работни задачи

-Секојдневно се грижи за хигиената во производствената хала.

-Го спроведува планот за хигиена на просторот и води дневник за чистење на истиот.

-Требува потребни средства за работа и сл.

 Кандидатот треба да ги исполнува следниве услови:

  • Минимум основно образование
  • Брзина, одговорност во работата
  • Флексибилност за работа во смени (I смена од 06-14 и II смена од 14-22 часот)

Компанијата нуди: 

  • Склучување на договор на определено време со можност за продолжување
  • Редовни месечни примања и обезбеден оброк

 Сите заинтересирани можат да аплицирираат преку копчето АПЛИЦИРАЈ или на мејлот:   [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »