Машински техничар - оператор на ерозимат со жица

За компанијата: Повеќе од 70 години градиме компанија која цени знаење, напорна работа и посветеност. Со седиште во Скопје, Северна Македонија прераснавме во компанија која има светска мрежа на задоволни клиенти и клиенти... повеќе за компанијата »

Компанијата Раде Кончар - Контактори и релеи - Скопје има потреба од 1 машински техничар за работа во отсек: Производство и одржување на алати за работно место оператор на ерозимат со жица (EDM Fanuc).

 Кандидатот треба да поседува:

- 3 (три) годишно работно искуство;

- солидно познавање на техничко цртање;

- способност да изработува програми за изработка на позиции по доставен цртеж или мустра и да врши контрола на изработените позиции;

- солидно познавање на AutoCad;

- самостојно да ги одредува режимите за еродирање;

- желба за напредување и тимска работа;

- комуникативност. 

Плата по договор.

Работниот процес се извршува во една работна смена, од 07.30. - 15.30.часот, од понеделник до петок.