Кафе Пабло: Шанкер/ка

  • Објавен пред 10 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 28.02.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

ОПИС

Кафе Пабло се наоѓа кај педагошка академија во Тафталиџе.

Се работи во две смени прва од: 8.30-16.30/17.00 и втора од 16.30/17.00-24.00/01.00

ТЕЛЕФОН: 071/330-099

Е-ПОШТА: m.staniss@gmail.com


 

КЛИКНИ