Возач

За компанијата: Брендот „Кораб Трница“ потекнува од далечната 1945 година. Од почетокот на своето постоење, главната дејност била одгледувањето овци, а со тоа и производство и самостојна продажба преку сопствени продавници... повеќе за компанијата »

Брендот „Кораб Трница“ потекнува од далечната 1945 година. Под брендот „Кораб Трница“ се произведуваат и се продаваат широка палета природни производи како што се овчи, козји и кравји млечни производи. 

Отворена работна позиција: Возач со "Б" категорија 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »