Собарка

  • Објавен пред 11 месеци
  • Modern Inn Boutique Hotel
  • Активен до 16.01.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Се бара собарка за тековно одржување на новоотворен хотел во центар, на полно или скратено работно време. Кандидатките со претходно работно искуство ќе бидат во предност. 

Само кандидатките кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ