МОНТАЖЕРИ НА ЗАВЕСИ

 • Објавен пред 8 месеци
 • Сладок Дом ДООЕЛ Скопје
 • Активен до 18.02.2020
 • Позиција: Градежник и мајсторски работи
 • Локација: Скопје

Сладок Дом е компанија со 2 продажни салони и 2 онлине продавници за Завеси, Домашен Текстил и Декоративни Осветлувања во Македонија.

Нудиме голем број на модели со цени на секој степен на избор. Лоцирани сме во Скопје на Главната Улица за Уредување на Домот т.н. ПЛАСТИЧАРКСА УЛИЦА со еден Ексклузивен и еден OUTLET салон.

www.SladokDom.com

www.KupiZavesi.com

За позицијата:

МОНТАЖЕРИ ЗА ЗАВЕСИ

Потребни квалификации:

 • Претходно искуство на монтажа на било какви производи како завеси, клима уреди, домашен мебел итн
 • Мотивација за надградување на работни вештини
 • Возачка Дозвола Класа-Б

Личен профил:

 • Комуникативност
 • Трудољубивост и доверливост
 • Мотивација за работа во тим

Главни обврски и одговорности на позицијата:

 • Прием и изложување на роба согласно пропишани процедури
 • Позитивен однос во комуникацијата
 • Примена на стандардите за работа
 • Грижа за имиџот на фирмата

Ако сте енергични, храбри и полни со ентузијазам а воедно способни да работите како дел од тим, Ве молиме испратете биографија  со назнака Монтажери на Завеси на doan@sladokdom.com во рок од 15 дена од објавување на огласот. Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат условите ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ