Практикантска работа во ЕВН

За компанијата: ЕВН АД Скопје е енергетска компанија која на македонскиот пазар е активна од 2006 година. Дел е од ЕВН АГ Групацијата, водечки европски бренд за услуги во доменот на енергијата и животната средина. ЕВН... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • ЕВН Македонија
  • Активен до 28.07.2021
  • Позиција: Останато
  • Локација: Цела Македонија

Активни огласи од ЕВН Македонија:

Punë praktike në EVN

(преземи го огласот како PDF)