За работа во веледрогерија Еуро - фарм

  • Објавен пред 10 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 14.03.2018
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Еурофарм:

За работа во аптека за Кочани

Се бара Хигиеничарка за работа во веледрогерија Еуро-фарм, Кисела вода.

CV на: eurofarm@eurofarm.com.mk

Со назнака за „Хигиеничарка

КЛИКНИ