Администратори за продажба на фискални апарати

  • Објавен пред една недела
  • Акцент ДООЕЛ
  • Активен до 20.06.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Акцент има потреба од администратори за продажба на фискални апарати:

Во потрага сме по кандидати кои се одговорни, посветени на работата, спремни за нови предизвици и лесно прилагодливи. Доколку сакате да бидете дел од професионалниот тим на Акцент и ги исполнувaте следниве услови, испратeте ни го Вашето CV.

Потребни кавалификации:

  • Задолжително: познавање на Microsoft Office, возачка дозвола Б категорија;
  • Пожелно:  познавање на англиски јазик;
  • Сериозност, потрага по константно подобрување и желба за учење.

Ве молиме испратете е-маил со Вашето CV на [email protected] со назнака за која позиција аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови ќе бидат повикани на тестирање.

Рок за пријавување 20.06.2021.