МАГАЦИОНЕР

 • Објавен пред 2 недели
 • ВинаријаСковин Група
 • Активен до 28.11.2021
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ВинаријаСковин Група:

Општи работници

Работни задачи:

Прием, складирање и издавање на роба во магацин

Водење евиденција и составување на документи согласно правилата за водење на магацин

Одржување на ред и хигиена во магацин

 

Потребни квалификации и вештини:

 • Минимум завршено средно образование,
 • Флексибилност за работа, одлична комуникација, фокусираност,
 • Професионално однесување и организираност,
 • Мотивирана и стабилна личност,
 • Динамичен, проактивен и насочен кон резултати,
 • Способност за индивидуална и тимска работа,
 • Позитивен однос кон промени,
 • Поседување возачка дозвола Б – категорија,

Потребно искуство:

 • Претходно работно искуство ќе се смета за предност.