Помошник Сервисер за алат и апарати за домаќинство

  • Објавен пред една недела
  • KRUSEL
  • Активен до 05.03.2021
  • Позиција: Електро/машински техничар
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини:
• Завршено средно образование, пожелно насочено стручно училиште
• Претходно работно искуство во областа на сервисирање на електронски апарати и
апарати за домаќинство;
• Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија;
• Способност за работа со временски рокови;
• Темелност, одговорност и посветеност;
• Основно познавање на англискиот јазик (пишан и говорен) ќе се смета за
предност;
• Основно познавање на работа со компјутер, MS Office, Internet;
• Возачка дозвола Б категорија, активен возач.
Главни задачи и одговорности:
• Брзо и прецизно дијагностицирање и остранување на настанати дефекти
• Точно и редовно следење на работните налози
• Редовно известување до претпоставените за напредокот во работните активности
и евентуалните пречки
• Комуникација со клиентите за временски рокови и статусот со уредите оставени
за сервис
• Континуирано учење
Услови за работа:
• Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим
• Континуирана обука

 

Baшите апликации испратете ги на e-mail: [email protected]