Заменик шеф на Хотел во Холидеј Ин Скопје

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Македонијатурист АД Скопје:

Финансиски контролор во Хотел "Холидеј Ин" Скопје

“Македонијатурист“ АД Скопје - Подружница  Хотел “Холидеј Ин“ Скопје има потреба од вработување на

- Заменик шеф на Хотел

Потребни услови:

- Искуство со работа на PMS Hotel System Opera

- Со работно искуство од најмалку 5 години во Хотел, познавање на англиски јазик ќе се смета за предност. Одлични услови за работа.

 

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »