Референт за продажба

  • Објавен пред 5 дена
  • ЕНМОН дооел
  • Активен до 28.10.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ЕНМОН дооел:

Магацински работник

ЕНМОН објавува слободна работна позиција референт за прoдажба во продажниот салон во Визбегово, Скопје.

  • Претходно работно искуство во продажни процеси е предност, но не е пресудно.
  • Задолжително завршено средно образование, основни познавања од работа на компјутер.
  • Предност познавање дополнителен јазик /Албански, Англиски итн.../
  • 40 часа/неделно, прва смена 08:00-16:00, втора смена 11:00-18:00, секоја втора Сабота неработна.
  • Плата 18.000 - 20.000 ден.

Вашите апликации доставете ги на [најави се за да го видиш е-маилот]