Овластен сметководител

  • Објавен пред една недела
  • НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ Скопје
  • Активен до 18.10.2020
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ Скопје е компанија од фармацевтска индустрија за одгледување и екстракција на канабис за медицинска употреба. Заради зголемен обем на работата, НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ има потреба од вработување на следната работна позиција:

Овластен сметководител

Кандидатите, покрај општите услови за вработување предвидени во Законот за работни односи потребно е да ги исполнуваат следните квалификации:

             1. Завршено високо образование во акредитарана образовна институција;  

             2. Уверение за овластен сметководител издадено од Министерството за финансии;

             3. Одлично познавање на работа со компјутер (Microsoft Office и Иnternet). Напредно познавање на Word Excel ќе се смета за предност;

             4. Одлично познавање на англиски јазик;

             5. Работно искуство од 3 години како Шеф на сметководство (потписник на даночни пријави и завршни сметки)

      Потребни документи:

            - Мотивационо писмо;

            - Биографија (CV) со вклучена фотографија не постара од 6 месеци;           

            - копија од уверението за овластен сметководител;

            - Копија од евентуални сертификати, дипломи, обуки и сл.

 

Документите  да се достават на следната емаил адреса: info@nyskholdings.com

Нема да бидат земени во предвид кандидатите кои немаат Уверение за овластен сметководител.

Огласот трае 10 (десет) работни дена од денот на неговото објавување.

 

КЛИКНИ