архитект/проектант на мебел за во продажба

  • Објавен пред 6 месеци
  • Гемма инженеринг
  • Активен до 13.08.2020
  • Позиција: Архитект и ентериер
  • Локација: Скопје

Гемма инженеринг за потребите на салонот за мебел Natuzzi Italy има потреба од архитект/проектант на мебел за во продажба.

Потребни квалификации:
- Образование – ВСС (архитектонски факултет или факултет за дизајн и технологии на мебел и ентериер)
- Компјутерски вештини – WORD, EXCEL I AUTOCAD
- Лични карактеристики- комуникативност, динамичност и претставителност, отвореност и елоквентност
- Чувство на одговорност во извршувањето на поставените задачи;
- Добро познавање на англиски јазик
- Работно искуство до 3 години

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, пратета ја својата пријава на e-mail [email protected]

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.