Шарлота: Слаткар

  • Објавен пред 10 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 18.02.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Слаткарница Шарлота има потреба од: 

  • слаткари,
  • помошници слаткари,
  • пекар, со или без искуство.

Информации на телефон: 078/930-039 - Стевче

Е-ПОШТА: nakovc1@yahoo.com

 

КЛИКНИ