Келнер/ка

  • Објавен пред 8 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 30.03.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Бистро опера паб има потреба од келнерки со задолжително работно искуство.

Повеќе информации на тел. 070 370 178

Вашите CVa испратете ги на: bistro.opera@hotmail.com

 

Отворени се 2 работни позиции.

Краен рок за аплицирање: 31/03/2017

КЛИКНИ