“Мр.Џек” вработува конобар/ки и шанкер/ки

  • Објавен пред 4 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 24.04.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Кафе бар “Мр.Џек” вработува конобар/ки и шанкер/ки на неопределено работно време.
Пожелно е претходно работно искуство, но не е задолжително.

За подетални информации јавете се на 072 220 170, контакт лице Ана.

Вашите CVa доставете ги на следната e-mail адреса: goran.mrjack@gmail.com

КЛИКНИ