Асистент за продажба, маркетинг агент

  • Објавен пред 12 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 22.08.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Охрид

Фирма во развој за потребите на територијата на Струга и Охрид вработува соработници на следниве позиции:

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

МАРКЕТИНГ АГЕНТ


Потребни услови:

  • возачка дозвола Б категорија;
  • организациски способности;
  • англиски или албански јазик;
  • комуникативност.

Можност за почеток веднаш.

Задолжително интервју!

Вашите CVa испратете ги на: cv@kariera.mk.

КЛИКНИ