ЕЛЕКТРИЧАРИ

 • Објавен пред 2 недели
 • ПРОМО
 • Активен до 03.07.2020
 • Позиција: Занаетчија
 • Локација: Скопје

Компанијата ОМСУ - АГ ДООЕЛ Скопје вработува Електричари со следниве квалификации

 

ПОТРЕБНИ  КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Средно образование
 • Предходно работно искуство 
 • Познавање од областа на електрониката

 

ЛИЧЕН ПРОФИЛ:

 • Способност за индивидуална и тимска работа
 • Професионален однос кон работата
 • Одговорност
 • Дисциплинираност

 

Повеке информации на телефон  071 336 951 и 071 343 909

КЛИКНИ