Касиери - Север и Бутел

 • Објавен пред 8 месеци
 • Kipper
 • Активен до 08.02.2020
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Kipper:

PR - Officer TETOVO - Graphic Designer - TETOVO

(преземи го огласот како PDF)

Arkëtar

(Rajoni – Sever dhe Butel)

 

KIPPER OFRON:

 • Orari i punes: 40 orë në javë
 • Pagë minimale prej 17.500 DEN + bonuse
 • Mundësi e madhe për ngritje të pozitës në punë (zëvendës udhëheqës, udhëheqës etj.)
 • Atmosferë pozitive në punë

 

Kualifikime të nevojshme:

 • Te ketë të kryer arsim të mesëm
 • Përvojë pune si arkëtar apo të ngjajshme (e dëshiruar)
 • Njohuri të punës me kompjuter

Profili individual:

 • Të marë përgjegjësinë dhe seriozitetin e angazhimeve
 • Komunikativ dhe lojal
 • Të mer inicijativa dhe të ketë përqëndrim
 • Punë me ekip

 

Nëse dëshironi të punësoheni në një pozitë lojale dhe profesionale, keni motiv dhe kërkoni sukses, dërgoni biografinë tuaj (CV) në email adresën e mëposhtme:

vrabotuvanje@kipper.mk

plotësoni formular në adreswn

kipper.mk/kariera/

ose plotësoni formular në ndonjëren prej markete tona.

КЛИКНИ