Дистрибутер за достава на стоки

  • Објавен пред еден месец
  • ТРИ М ТРЕЈД
  • Активен до 29.01.2021
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Фирмата ТРИ-М ТРЕЈД ДООЕЛ Скопје, има потреба од возач за дистрибуција на стоки.  Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

- Завршено минимум средно образование

- Возачка дозвола Б категорија

- Искуство во дистрибуција

Вашите апликации испраќајте ги на mail: [email protected]