АСИСТЕНТ ЗА ОНЛАЈН ПРОДАЖБА

Активни огласи од Блу Tек Комуникации ДООЕЛ Скопје:

ДИРЕКТОР ЗА ПРОДАЖБА

БЛУ ТЕК Комуникации Скопје објавува оглас за следната работна позиција:

 

Асистент за онлајн продажба

 

Потребни квалификации:

Универзитеска  диплома  во  областа  на  економија  или маркетинг

Поседување  на  релевантно  работно  искуство  од  3  години  во  дигиталното маркетирање

Одлични вештини за писмено изразување

Добро познавање на Microsoft Excel

Одлично познавање на англискиот јазик – зборување и пишување

Основно познавање на Photoshop Ilustrator, Corel

Познавање и работа со социјални мрежи

Способност за работа со зададени временски рокови

Возачка Дозвола Б Категорија

 

Работни задачи:

Подготвување и поставување материјали на платформата за онлајн продажба

Уредување и обновување на информациите на веб страната за онлајн продажба

Преработка на материјалите и нивно објавување на социјални медиуми (Facebook,Instagram)

Координација на активности помеѓу членовите на тимот за онлајн продажба, како и надворешните соработници

Истражување и мониторинг на конкуренција

Развој на промотивни програми

Развивање и унапредување на продажните процеси и цели на компанијата

 

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, испратете го Вашето CV на

info@blutek.mk најкасно до 29.01.2020 год.

 

КЛИКНИ