Call Center Агенти Германски и Француски Јазик - 30 Агенти

 • Објавен пред една недела
 • САЛЕСЦАЛЛ ДООЕЛ
 • Активен до 23.09.2020
 • Позиција: Филолог/преведувач
 • Локација: Тетово

АГЕНТИ ЗА CALL CENTER

Дали знаете германски или француски?
Дали сакате да работите со компјутер и телефон?
Дали сте способни и комуникативни да работите во група?
Сакате да бидете дел од нашите центри во Гостивар и Тетово. Тогаш мора да се запознаеме ...

 

БАРАМЕ

 • Познавање на Германски или Француски Јазик;
 • Поседување на комуникациски и организациски вештини;
 • Одлично познавање на MS Office пакетот;
 • Посветеност, одговорност, трудољубивост; 

ПОНУДА

 • Атрактивна плата;
 • Опција за  работа  од дома, за лицата кои живеат надвор од Тетово и Гостивар;
 • Можност за зарабоотување на дополнителни бонуси.Доколку ги исполнувате наведените критериуми, аплицирајте директно со притискање на копчето „Аплицирај“.

САЛЕСЦАЛЛ ДООЕЛ
info@salescall.mk

071470878
Instagram:

https://instagram.com/salescall.mk

Facebook :

https://www.facebook.com/salescallmk

Linkedin

https://www.linkedin.com/company/68294061/

КЛИКНИ