Хигиеничари

За компанијата: Компанија од фармацевтска индустрија која се занимава со одгледување и екстракција на канабис за медицинска употреба лоцирана во Скопје. повеќе за компанијата »

НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ Скопје, е Компанија од фармацевтската индустријa, дел од  групацијата PHCANN INTERNATIONAL, лоцирана во Индустриската зона Ќојлија- Петровец, која располага со најсовремен производствен простор за indoor култивација на канабис и работи по највисоките европски стандарди за производство на производи од канабис за медицинска примена.

Поради зголемен обем на производство и отварање на нови пазари, вработуваме

ХИГИЕНИЧАРИ

Работни задачи за работната позиција

 • Редовно одржување на хигиена во производствен погон
 • Грижа за опремата за работа

Потребни квалификации на нашите кандидати

 • Неосудуваност од Казнена и Кривична евиденција
 • Искуство како хигиеничар ќе се смета за предност
 • Педантност и темелност во извршување на работните задачи

Лични карактеристики и вештини кои ги цениме

 • Одговорност,
 • Доверливост,
 • Способност за следење и почитување на пропишани упатства и процедури,
 • Способност за тимска работа,

Нудиме

 • Работното време е 40 часа неделно, во една смена од 07.00 до 15.00 часот,
 • Пријатна работна атмосфера,
 • Конкурентна плата,
 • Слободен ден за роденден,
 • Обезбеден превоз до и од работното место

Доколку сметате дека вашите вештини и знаење одговараат на нашите потреби, повелете испратете ја вашата апликација со Професионална биографија. Процесот за одбирање ќе трае до 10 дена по завршување на огласот. Кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор, ќе бидат контактирани и  повикани на интервју.

*Со испраќањето на Вашата кратка биографија согласни сте Вашите лични податоци да бидат обработени и зачувани исклучиво за потребите на регрутација и селекција од страна на НЈСК ХОЛДИНГ ДООЕЛ Скопје.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »