Шанкер\ка и келнер\ка

ИЗЗИ кафе кој се наоѓа во ТЦ Зебра - Капиштец има потреба од:

  • Шанкер/ка и келнер/ка со или без работно искуство.

Придружи се во тимот на ИЗЗИ.

Број за контакт: 078 383 300

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »