Housekeeping manager во Хотел Холидеј Ин Скопје

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Македонијатурист АД Скопје:

Рецепционер во Хотел Белви - Електроинженер

"Македонијатурист" АД Скопје има потреба од Housekeeping manager во Хотел Холидеј Ин Скопје.

Потребни квалификации:

•             Претходно релевантно работно искуство во Хотел

•             Аналитичен, ориентиран кон успех

•             Посветеност, мотивираност, иницијативност

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »