Продавач/ка - Скопје

За компанијата: Компанија со основна дејност продажба и дистрибуција на материјали, алати и опрема за заштита при работа повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 дена
 • Euro Tools
 • Активен до 29.09.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Претходно работно искуство во продавница за алати и опрема ќе се смета како предност
 • Основно познавање на работа со компјутер
 • Постојано место на живеење во и околу Скопје

Очекувани вештини и способности:

 • Одлични комуникациски вештини
 • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
 • Вредна и одговорна личност
 • Ведрост и љубезност, со позитивен став
 • Способност за индивидуална и тимска работа           

Доколку сте комуникативни, ориентирани кон остварување на резултати и сакате да работите со купувачи, Ве молиме пријавите со Ваша биографија (CV) да ги испратите на следната e-mail адреса: [email protected] со назнака на апликацијата за „Продавач во Скопје”.