АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

 • Објавен пред 7 месеци
 • Икс Софт Девелопмент
 • Активен до 18.01.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ - АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Компанијата xSoft (www.xsoft.mk) има потреба од проширување на тимот. Потребен е нов вработен кој ќе работи на продажба на веб-сајтови од Вебстриан платформата (www.webstrian.mk). 

Потребни квалификации:

 • Поседување на продажни вештини
 • Познавања од областа на интернет технологиите
 • Познавање на англиски јазик
 • Одлични комуникациски вештини
 • Искуство во продажба од областа на софтверските технологии ќе се смета за предност

Опис на работно место:

 • Продажба на веб-сајтови од Вебстриан платформата
 • Планирање и организирање на продажни активности
 • Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата
 • Развивање и одржување на односите со клиентите, комуникација со постоечки и потенцијални клиенти


Сите заинтересирани можат да ги достават своите CV-ија на xsoft@xsoft.mk.

КЛИКНИ