Унапредувач на продажба - Мерчендајзер

Фирмат ФМЦГ МЕРЧЕНДАЈЗИНГ од Скопје има потреба од вработување на лица за подобрување на продажбата на позиција како Унапредувач на продажба - Мерчендајзери за во градот Скопје.

ЗА ВАШАТА НОВА РАБОТА

Ќе имате прилика да бидете значаен фактор во развојот на нашето работење и да соработувате со најголемите интернационални и домашни производители и дистрибутери на производи за широка потрошувачка. Mерчендајзери се лица кои се посветени и способни професионалци, одговорни за поставување, позиционирање и подобрување на продажбата на производите на нашите клиенти при посета на маркетите.  

Што очекуваме од вас?

  • Да сте одговорна личност посветена на работата
  • Да имате желба за постојан личен и професионален развој
  • Искуство на иста или слична работна позиција е предност но не е обавезно

Што ќе биде вашата работа?

  • Унапредување на продажбата на продажни места
  • Изложување на робата
  • Грижа за изгледот на продажното место

Што нудиме?

  • Прилика за постојано напредување и работа со претставници на водечки компании во ФМЦГ индустријата
  • Одлични услови за работа
  • Конкурентна плата

Селектираните кандидати поминуваат професионална обука.

Сите заинтересирани да испратат кратка биографија, најдоцна до 20.05.2022г.

на следниов маил: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »