Персонал за работа

За компанијата: Гет Кафе е место каде можете пријатно да го поминете текот од денот или ноќта со вашите најблиски, место кое нуди позитивна енергија. повеќе за компанијата »

Гет Кафе Аеродром има потреба од персонал за работа на следниве позиции:

  • Келнер/ка со или без работно искуство
  • Доставувач на храна со Б категорија
  • Пица мајстор

Контакт телефон 070 871 067

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »